Hur många snöflingor finns det i Stöten?

Ingen vet! Men här besvarar vi andra frågeställningar som brukar komma upp vid våra rekryteringar.

TILL JOBBSIDAN

Frågor och svar

Vad tjänar man?

Vi går under Hotell- & Restaurangavtalen och följer deras löner. Hur många timmar man jobbar per vecka varierar från vecka till vecka och mellan avdelningarna. Men alla har en viss garantitid per vecka.

 

Hur är det med boende?

Vi erbjuder boende till alla som jobbar hos oss. De flesta boendena delar man sovrum med en kollega (samma kön) och delar kök och andra utrymmen med flera. Det finns några boenden där man har sitt egna lilla rum också. Hyran dras på lönen. Samtliga boenden är fullt utrustade med det man behöver och några har internet. Övriga boenden måste man lösa internet själv om man vill.

 

Behöver jag bil?

Bil är inget måste. Alla våra boenden är på gångavstånd till och från jobb och skidbacke, och en Tempo-butik finns på Stötentorget.

 

Vilka förmåner har man som anställd?

Självklart får alla som jobbar hos oss ett säsongs-SkiPass så att man kan åka så mycket man vill och hinner. Dessutom har vi rabatter på all mat och dryck i våra restauranger (ej på sprit), i skidshopen och på Tempo. Man kan också boka billigare boende samt SkiPass åt familjen när de vill hälsa på. Utöver det har vi halva priset på Fjällexpressen om man vill åka hem några dagar.

 

Går det att be om ledighet under vintern?

Frågan är alltid fri och går det att lösa så brukar det alltid lösas. Dock så har vi hög belastning jul/nyår och sportlov så då är det svårare.

 

Behöver jag ha en utbildning om jag vill jobba som skidlärare?

Du behöver inta ha gått någon skidlärarutbildning innan. Du kommer erbjudas plats på vår egen skidlärarutbildning innan du börjar jobba. Sen behöver du gå utbildning nr. 2 innan sportloven. Också den hålls i Stöten så boende och SkiPass ingår. Dessa utbildningar är kraftig reducerade för våra skidlärare och kostar 3 500 kr styck (ordinarie pris ca 7 000 kr styck).


Var sker jobbintervjuerna?

Vi har alla våra intervjuer i Örebro, i slutet av september varje år.

Det tar ca 3,5 timme och förutom en personlig intervju kommer du att få en presentation av hur det är att jobba och bo i Stöten.

Dessutom kommer du få tid att snacka med några av våra säsongare och förhoppningsvis få svar på alla dina frågor!

TILL JOBBSIDAN
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor